Haber Detayı
21 Kasım 2023 - Salı 21:57 Bu haber 21588 kez okundu
 
AK Parti’den Gölyaka Belediye Başkanı Aday Adaylığı 2. resmi başvuruyu yapan Kemalettin Mezarcı oldu
Siyaset Haberi


Düzce'nin Gölyaka İlçesine bağlı Hacıyakup Köyü’nde ikamet eden Kemalettin Mezarcı AK Parti'den Gölyaka Belediye Başkanı aday adaylığı için resmi başvurusunu gerçekleştirdi.

 

 

AK Parti Gölyaka İlçe Teşkilatı, yerel seçimlerle ilgili Belediye Başkan aday adaylarının müracaatlarını almaya devam ediyor. AK Parti Gölyaka İlçe Başkanı Necmi Kap'a aday adaylığı dosyalarını teslim eden ikinci aday adayı ise Kemalettin Mezarcı oldu.



 

Aday adaylığı programında konuşma yapan İlçe Başkanı Necmi Kap, Mezarcı ile daha önce 2004-2009 yıllarında birlikte İGM üyeliği yaptıklarını dile getirerek aday gösterilmesi halinde kendisinin adam gibi yanında durup hep birlikte çalışabileceklerini dile getirdi.

 

 

1965 Hacıyakup doğumlu olan Kemalettin Mezarcı 30 sene Gölyaka Merkezde Esnaflık yaptı. 2004-2009 yılları arasında AK Parti İl Genel Meclis Üyeliği sonrasında 3.5 sene Gölyaka Belediyesinde Genel Koordinatörlük yaparak, 2020 yılında Belediyeden emekli olmuştur.

 

 


 

Evli, 4 kız çocuğu babasıdır.
 

AK Parti Teşkilatı kurulduğundan bugüne çeşitli kademelerde görev alarak hizmet etmiş olan Mezarcı, tecrübe ve birikimleriyle 2024 Yerel ve Mahalli Seçimlerde Gölyaka Belediye Başkanlığı için AK Parti’den Aday Adaylığını resmen başvurmuş oldu.

 

https://youtu.be/7ko1AE5ggGc?si=z_XSZzVDxEF8f_J_

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: AK, Parti’den, Gölyaka, Belediye, Başkanı, Aday, Adaylığı, 2., resmi, başvuruyu, yapan, Kemalettin, Mezarcı, oldu,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı