Haber Detayı
25 Kasım 2023 - Cumartesi 19:08 Bu haber 25925 kez okundu
 
Başkan Demircan, AK Parti ailesiyle bir araya gelerek 4.5 yılda yaptığı hizmetleri değerlendirdi
Siyaset Haberi


AK Parti Gölyaka İlçe Teşkilatı, yerel seçimlerle ilgili Belediye Başkan aday adaylarının müracaatlarını almaya devam ediyor. AK Parti Gölyaka İlçe Başkanı Necmi Kap'a aday adaylığı dosyalarını teslim eden Muhterem Parlak ve Kemalettin Mezarcı’dan sonra Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan AK Parti İlçe Yönetimi, Ana Kadame, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile bir araya gelerek aradan geçen 4.5 yıllık hizmetlerini değerlendirdi.

 



 

Başkan Demircan yapıcı, birleştirici ve kucaklayıcı konuşmalarıyla yeniden kendisine destek isteyerek sosyal medya ve bazı kesimler tarafından yapılan kara propagandalarla ilgili ‘doğru ayağa kalkana kadar yalan dünyayı gezermiş’ sözleriyle bu tarz kişilere itibar edilmemesi gerektiğini ve yapılan hizmetlerin tamamı İlçe halkına hizmetten öteye başka bir şey değildir. Bu hizmetleri yaparken de Devletin, Partisinin, Bakanların, Milletvekillerinin, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyelerinin ve İlçe Yönetiminin destekleriyle oluştuğuna dikkat çekerek yaptığı hizmetleri ise şu şekilde dile getirdi:

 

 

“Cenaze taşıma aracı, 2 adet Doblo hizmet aracı, makam aracı, kapalı pazaryeri, çöp kamyonu, Vidanjör, Kanal açma aracı, Yazıpınar Konutlar Bölgesine servis imkanı, 80 bin m2 kilit parke, 27 bin ton asfalt, Kültür Park Sosyal Tesisi, Yeni Mahalle Sosyal Tesisi, 17 Ağustos Parkı Yazıpınar Konutlar Sosyal Tesisi, 2 adet tenis kortu, 9 adet futbol ve basket sahası, Güzeldere Şelalesi ve Tabiat Parkı’nda ki 3 bungalov evi 10’a çıktı, yapımı devam eden Gençlik Merkezi, 1 adet klimalı durak olmak üzere onlarca otobüs durağı” yapıldığını vurguladı.


 

Kendisine verilen desteklerden dolayı bir kez daha teşekkür eden Başkan Demircan oğlu Avukat Ahmet Demircan’ın bugün Bolu Hilton Otel’de saat 19:00’da yapılacak olan nikah merasimine tüm vatandaşları davet etti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Başkan, Demircan,, AK, Parti, ailesiyle, bir, araya, gelerek, 4.5, yılda, yaptığı, hizmetleri, değerlendirdi,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı