Haber Detayı
04 Ekim 2021 - Pazartesi 01:30 Bu haber 18456 kez okundu
 
GÖLYAKASPOR TOPBAŞI YAPTI
2021-2022 Düzce Süper Amatör Ligi futbol sezonu hazırlıklarına start veren Gölyakaspor kurban kesiminin ardından sahaya indi.
Spor Haberi


Belediye Başkanı Yakup Demircan Klüp Başkanı Tevfik Keçeci 2. Başkan Hakan Demircan, Sportif Direktör Uğur Sönmez, Asbaşkan Nedim Türkseven, Mali İşler Sorumlusu Cihat Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Şentürk, Erdinç Gündüz, Ozan Orhon, Ersin Öztürk ile İlçe Emniyet Amiri, İlçe Jandarma Komutanı, Mahalle Muhtarları ve Gölyakaspor sevdalıları sezon açılışında hazır bulundu. 


Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Yakup Demircan yeni Yönetim ve yeni heyecanla yeni sezonun hayırlı olmasını sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını Düzce’nin en köklü camialarından Gölyakasporun yanında olduklarını başarısı için desteklerinin devam edeceğini ifade etti. 

 

Sportif direktör Uğur Sönmez iç transferi bitirdiklerini dış transferde 2 oyuncuyla anlaştıklarını 4-5 nokta transfer daha yapacaklarını ve yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade etti. 

 

Klüp Başkanı Tevfik Keçeci Gölyakaspor tüm şehrin takımı olduğunu ilçede bulunan her vatandaşın kulübe sahip çıkması gerektiğini sezon sonu ilçemize şampiyonluk sevincini yaşatmak istediklerini söyleyerek tüm şehri birlikte tek yürek olmaya davet etti.

 

Yoğun bir şekilde sponsorluk destekleri aldıklarını ifade eden klüp başkanı destek veren tüm esnaflara teşekkür etti.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: GÖLYAKASPOR, TOPBAŞI, YAPTI,
Haber Videosu
Yorumlar
Haber Yazılımı