Haber Detayı
22 Mart 2019 - Cuma 22:20 Bu haber 1331 kez okundu
 
Milletvekili Keşir'den Demircan'a Tam Destek!
AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir seçim çalışmalarında AK Parti Gölyaka Belediye Başkan Adayı Yakup Demircan'a destek olmak için Gölyaka'dab ziyaretlerde bulundu.
Siyaset Haberi


AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir seçim çalışmalarında AK Parti Gölyaka Belediye Başkan Adayı Yakup Demircan'a destek olmak için Gölyaka'da bir takım ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretlere, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir,  AK Parti Gölyaka İlçe Başkanı Necmi Kap, AK Parti Gölyaka Belediye Başkan Adayı Yakup Demircan, İGM üyesi adayları Fazlı Koç ve İbrahim Keleş, Belediye Meclis üyesi adayları Mehmet Durmuş, Nizam Aydın, Abdullah Yıldız, Haluk Öztürk, Engin Karduz, Semih Turgut, Leyla Ersoy, Ramazan Okşit ile birlikte katıldı.

Ziyaretlerine Gölyaka ilçesinde yüksek iş ve işçi kapasiteli faaliyet gösteren Lolitam Teksitilden başlayan ekip tekstil de çalışan vatandaşlarla bir araya geldi. 

Daha sonra da Gölyaka Halk Eğitimi Merkezine bağlı kurumları ziyaret edip, kursiyerlerin çalışmalarını yerinde inceleyip istek ve arzularını dinleyerek çalışmalar hakkında bilgi alan AK Parti ailesi kursiyerlerden Demircan'a destek istedi.

Halk Eğitimi Merkezi Ahmet Beyter'e ve kursiyer hocaları ile öğrencilere kendilerini samiyet ve içtenlikle misafir ettikleri için teşekkür ettiler.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Milletvekili, Keşir'den, Demircan'a, Tam, Destek!,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı